Станислав Яневски, който проби в световното кино с ролята на страховития български национал по куидич Виктор Крум от "Хари Потър", има ново русокосо гадже на име Далия и си е хетеросексуален гласи най-новата клюка.

Наскоро злобари замесиха Яневски в гей афера. Самият той яростно отрича мълвата. И определено не е безразличен към дамите. Самата Нина Добрев, която тези дни беше избрана за №1 в класацията за най-красиви млади актриси на Холивуд и остави звезди като Натали Портман, Меган Фокс, Селена Гомес да й гледат номера на фланелката, го покани да обядват заедно, когато тя се прибере в България, видя Монитор в социалната мрежа Фейсбук.

Пред човек на „Монитор” Нина Добрев обаче призна, че е разочарована от българските медии.

Коя е дамата, пленила сърцето на Яневски, още не е изяснено, но се говори, че е впечатляваща блондинка.

Станислав не крие, че не е сам. Освен това в социалната мрежа „Фейсбук" срещу статуса вече му фигурира „обвързан" за разочарование на хилядите му фенки. Те обаче не спират да го засипват с комплименти, увери се Монитор.

„Малко след пускането на снимките фенове изкоментираха сърдечния му избор като крайно неочакван. Самият Станислав неотдавна каза, че не си пада по момичета „тип кукла барби", но мистериозната Далия изглежда точно така - изрусена, със сини лещи.

Станислав Яневски отрече по безапелационен начин тръгналите по негов адрес слухове, че си пада по представители на същия пол. Отгоре на това си хвана и гадже, за да докаже сексуалните си предпочитания не само на думи, но и на дело”, коментира bliasak.bg.

Според запознати човекът, който пусна мълвата, че е имал нещо общо със Станислав, просто е искал да му отмъсти заради недоразумения на снимачната площадка на клип.