Опра Уинфри отвори толкова широко сърцето и душата си по Си Ен Ен в понеделник вечерта, че се разплака в ефир, съобщи в. “Дейли мейл”.

Чернокожата примадона на американското токшоу бе първата гостенка в новото предаване на британския журналист Пиърс Морган, заел мястото на легендарния Лари Кинг. Морган се прослави в родината си с поредица успешни разревавания на звезди в предаването си “Житейски истории” по Ай Ти Ви, пише "Труд".

Той разходи Опра (56 г.) през всички скандални моменти в живота й. “Най-тежко ми беше преди 30 години, когато човек от семейството ми ме продаде на жълтите издания само за $ 20 000”, довери Уинфри със сълзи на очи. Тогава осъзнала колко много обича Стедман Греъм (59 г.), който и досега е спътник в живота й. Той също бил плакал за несправедливостта, която я била сполетяла.

Опра нямала намерение да се омъжва за него, защото не била “този тип жена”. Не била и от другия тип - категорично отрече да има лесбийска връзка с най-добрата си приятелка Гейл Кинг, шефката на сп. “О”.

Уинфри скромно се нарече “една от най-могъщите”, а не “най-могъщата” жена в САЩ. Заяви, че много добре знае колко струва, но отказа да потвърди, че наистина има $ 2,7 млрд., както твърди сп. “Форбс”.