Тя е идеална по повечето параграфи, но вчера Елизабета Каналис демонстрира, че все пак и тя е човек на плажа на курорта Лос Кабос в Мексико, пише "Дейли мейл".

Любимата на Джордж Клуни може и да има убийствена линия и божествено тяло, но все пак разликите в тена й не останаха скрити, когато облече поредния нов бански на плажа по време на почивката им.

Телевизионната водеща от Сардиния имаше бели следи по раменете и около долнището на банския си, видими благодарение на силно изрязания бански костюм, който носеше.

Но цената си заслужава – в този костюм горещите й извивки изглеждат зашеметяващо.



*Елизабета Каналис с пропуски в тена си и нов бански костюм по време на почивката си в Лос Кабос, Мексико

32-годишната актриса и модел бе на почивка с Джордж Клуни през изминалата седмица в един от предпочитаните курорти на Холивудския елит.



*Италианската водеща има извивки, за които нормалните жени могат само да мечтаят

Те са заедно от 2009, когато се запознават на парти за висшето общество в Италия. Джордж, на 49, живее там през част от годината, тъй като си купи къща близо до езерото Комо.

Следващият му филм, драма с елементи на комедия на име "Потомците", от режисьора на "Отбивки" и "Относно Шмид" Александър Пейн, излиза тази пролет, а в него участват също и Бо Бриджис и Джуди Гриър.

През това време, следващата задача на Елизабета е да избере поредния бански, който да представи на плажа.

*Елизабета и нейна приятелка си играят с кученце на плажа

За престоя си в Лос Кабос тя вече е сменила цял куп бански костюми, включително един с доста свободно долнище, което се смъкна достатъчно при излизането й от водата, за да разкрие горната част на дупето й.



*Елизабета Каналис изплува от водата в Мексико, а смъкнатото долнище на банския й закачливо показва част от дупето й

За разлика от приятелката си, която често е на показ, срамежливият Клуни се крие във вилата им докато Елизабета събира слънчеви бани.

Миналата седмица той излезе за кратко от жилището им, но остана облечен с къси панталони и тениска.



*Веселба под слънцето: Докато Елизабета с радост се разголва, гаджето й Джордж стои покрит в дънки и шорти

По-рано, родителите на Елизабета се присъединиха към дъщеря си и Джордж като четиримата бяха забелязани да напускат ресторант заедно.



*Целувка, скъпи: Елизабета покрива с целувки Джордж, като едновременно демонстрира отлични задни части

Вижте видео:

Елизабета Каналис за Max, зад кадър