Футболната звезда Кристиано Роналдо може би в най-скоро време ще се изправи в съдебна битка срещу майката на сина си.

Досега въпросната жена беше задължена да пази самоличността си в тайна с клауза в договора, с който преотстъпи родителските права на спортиста срещу 13 милиона евро. Сега обаче мадамата толкова искала да може да вижда момченцето, че омисляла да заведе съдебно дело, за да си върне правата.

Медиите на острова обаче разкриха, че майката на бебето - 20-годишна британска студентка, горчиво се разкайвала, че се е отказала от детето си и искала да може да го вижда. Според слуховете тя всеки ден звъняла по телефона на Кристиано Роналдо и го молела да й върне момченцето, а в замяна тя била готова да му преведе обратно парите. Момичето дори се обаждало на футболиста след мачовете му, за да го поздрави за играта му.

„Майката на бебето на Роналдо е изпаднала в дълбока депресия. Тя се чувства така все едно е продала душата си. В договора, който подписа, има клауза, която й забранява да коментира отказа си от сина си с най-близките си. Не може да говори за това дори и с родителите си и това много й тежи - тя видя какво е да живее като мултимилионер, но да не може да каже на близките си истината“, издал започнат с историята пред британската преса.

Източник: bliasak.bg