По примера на своята бивша съученичка Парис Хилтън, която се захвана и с музика пускайки "горещ" сингъл "Stars Are Blind", Ким Кардашиян изненада посетителите на клуб ТАО в Лас Вегас навръх Нова година с представянето на дебютната си песен наречена "Turn It Up", пише "Яху".

Макар в дните преди дебюта си на 31-ви декември да се появяваше с нова прическа на плитчици, за събитието тридесетгодишната знаменитост беше разплела сложната фризура и отново бе заложила на традиционните си вълнисти кичури в съчетание с блестяща рокличка на Marc Bower, бижута от Tres Glam и обувки на Christian Louboutin.

Тъй като новото й гадже Крис Хъмфрис не присъстваше, Ким дойде на партито с малкия си брат Роб.

"Ужасно много се забавлявах на Нова година в ТАО във Вегас. Имаше някаква много луда енергия в клуба!", написа след това Ким в официалния си блог.

*За събитието Ким избра рокля на Marc Bower, бижута от Tres Glam и обувки на Christian Louboutin



*Това е снимката, която риалити звездата публикува в Туитър заедно с думите 'Знам, че ме виждате на клипа ... Наистина! Знам, че ще ме чуете по радиото...'

Танцувалното парче на Ким, на което програмите за аудио обработка май са ударили стабилно рамо, прозвуча сред тълпата в ТАО след кратко представяне от самата звезда.

"Не го планирах, но с The-Dream направихме тази песен и е много готина!", каза Ким и добави "Надявам се да ви хареса!"



*Новобранката публикува и тази снимка с "моите плитки ала-Бо Дерек!"

Макар качеството на записа да е доста ниско, все пак можете да добиете представа за дебюта на Ким от видеото по-долу.

Може би е от лошия звук, но парчето звучи доста посредствено.

Най-добре да почакаме до официалното излизане на клипа преди да дадем окончателни оценки, а междувременно трябва да свикнем с факта, че Ким ще бъде известна и с нещо друго, освен че е Ким Кардашиян!

Вижте видео:

Ким Кардашиян - "Turn It Up"