Напоследък се плодят сочни клюки във връзка с интимния живот на страшно нашумялата актриса от „Стъклен дом” Яна Маринова.

Носи се славата й на най-палавата сред артистките.

Дори някои отиват и по-далеч, като я сочат директно за доста разюздана и развратна. С такава информация се е сдобил вестник „Шок”, пише razkritia.com.

И от други източници изтича информация за това, че актрисата обичала да експериментира в леглото. Освен това списъкът на завоюваните мъже бил пълен с прелюбопитни мъже.

В него се води на отчет и легендарният висаджийски бос, покойният Жоро Илиев. Близки до звездата споделят, че красавицата, както впрочем и останалите му любовници като Глория например, още не може да го прежали и тъгува за него.

Моногамността й била чужда и въртяла няколко мъже наведнъж, когато имала желание, случвало се да събира няколко юнаци в едно легло.

В импровизираните оргии искало да има и други жени, освен нея. Говори се, че е правила секс и с почитателки на Сафо.

Най-пикантният спомен на нейни приятелки, очевидно зложелателки, гласи, че блондинката участвала преди години в луд секс купон и обслужила няколко наши футболисти наведнъж.

Направила тройка и с нападателя на „Манчестър Юнайтед” Димитър Бербатов и негов млад съотборник. По онова време Яна все още била скромно девойче, заработващо като сервитьорка.

След подобни секс вечеринки получавала скъпи подаръци и това очевидно й се е усладило. Бакшишите от заведението не й стигали и въртяла и други печеливши номера.

Тези, които я опознавали в интимен план, били доволни до немай къде и дълго се хвалели със завоеванието. Тя била истинска „мръсница“, която нямала никакви скрупули.

Каквото и да се говори, както и да повелява разбирането и желанието й да живее живота си, едно не може да й се отрече – че е много симпатична, даровита и модерна дама, представителка на арт елита, която вече оставя дири в българското тв и кино изкуство.

Пък и тя очевидно изповядва максимата, че ако не си живял живота, както си искал, то той е загубено благо.

Вижте видео: