Анджелина Джоли разкри, че обмисля варианта да превърне своя режисьорски дебют в черно бял филм.

Тя засне първите кадри в Босна, но беше принудена бързо да напусне страната заради протести на разгневени жени. Местни организации обвиниха Джоли, че се опитва да реабилитира сърбите във войната с Босна и че показва във филма сцена на изнасилване.

Всъщност Анджелина иска да покаже любовта между сърбин и босненка по време на конфликта. Според местни националисти обаче подобно нещо не би било възможно. Филмът вече е завършен, но протестите в Босна продължават. В интернет се появи и първият кадър от новия филм, както и информация, че в лентата за кратко ще се появи половинката на Джоли - Брад Пит.

Анджелина обяснява, че иска просто да заснеме една любовна история и да не стряска хората с нищо, което би им се сторило прекалено тежко като преживяване. Актрисата е заснела филма в два варианта - на английски и на босненския диалект на сърбохърватския език, предаде "Новинар".

Във филма ще участват известни актьори от Босна и Хърватия като Жана Мариянович от спечелилия наградата на критиката в Кан филм "Сняг" и Раде Сербеджия, който играе в "Гепи" и в последния филм за Хари Потър.