Легендарният фотограф Лорънс Шилър – човекът, заснел едни от най-емблематичните снимки през 60-те години на миналия век в Америка, е първият гост на Вили Сечкова във “В джаза събота вечер” по bTV.

Шилър има зад гърба си впечатляваща професионална кариера. Сред неговите най-големи постижения са запечатването на мига, в който президентът Никсън разбира, че е загубил президентските избори.

Той е първият фотограф, направил фотосесия на секссимвола на Америка Мерилин Монро за списание Look и запечатал образа й в една от най-известните фотосесии два месеца преди нейното погребение. През 1969 г. Шилър прави революция и в еротичната фотография - първото срамно окосмяване се появява на страниците на списание Playboy с модела Пола Кели.

Зрителите на "В джаза събота вечер” ще имат уникалния шанс да видят ексклузивни кадри на легендарния фотограф и непоказвани досега нeгативи. Той ще направи и зашеметяваща фотосесия на красивата водеща Вили Сечкова.

Специален музикален гост на най-елегантното шоу в български ефир ще бъде любимият хор на американския президент Барак Обама - "Харлем госпъл хор".