Като Мариса Купър в хитовия сериал „Кварталът на богатите”, тя се смяташе за въплъщение на красивото калифорнийско момиче на страниците на безброй много списания, пише "Дейли мейл".

Но тези дни Миша Бартън трябва да прибегне до някои съмнителни методи, за да привлече внимание.

24-годишната актриса се появи в Лос Анджелис, облечена във възможно най-ексцентричните дрехи.

Облечена в палто с леопардов десен, розова рокля под провиснала оранжева тениска и чифт очила на пеперуди, Миша изглеждаше трагично, стискайки бутилка енергийна напитка в ръката си.

От друга страна, нейният светло син Кадилак кабриолет всъщност успя да я закара от точка А до точка Б, без да се развали.



*Приковаваща погледа: Миша Бартън с дръзки очила и типичен за нея ексцентричен тоалет

Припомняме, че наскоро колата й се развали за пореден път, докато тя караше по един от най- натоварените булеварди в Бевърли Хилс – Робъртсън.



*Уволни стилиста! Миша е облечена в меко казано непривлекателен тоалет (както обикновено)

Актрисата си купи колата през февруари тази година за 15,000 долара, но за сега не изглежда да е направила добра инвестиция.



*Смайваща: Миша като Мариса Купър в „Кварталът на богатите”

Проблема започна от деня на закупуване, когато бензина й свърши само минути след изкарването й от гаража.

През май тя удари друго превозно средство, докато се опитваше да паркира дългата кола, която на следващия месец се развали още три пъти.

Преди няколко седмици се наложи да я издърпат през ранните часове на деня, защото не успя да запали.

Междувременно актрисата снима свое собствено риалити шоу.

Това решение може да е опит да изясни нещата около живота си, след като каза скоро, че е представена погрешно в шоу от документален характер.

Актрисата участва в епизод на поредица на Фърн Котън - "Fearne And..." по-рано тази година, но не беше доволна от резултатите:

„Иска ми се да не го бях направила, лошо е, защото вече има достатъчно погрешни мнения за мен в пресата.”

„Фърн няма какво да загуби, ако направи историята по-пикантна, може само да спечели,” каза Миша за списание ОК.

„Не искам да се карам с нея, не си струва. Тя харесва славата, не й се отразява така, както се отразява на хората, които документира.”



*Разпадане: Бартън стана жертва на проблемната й кола за стотен път този понеделник в Лос Анджелис, след като колата й се развали на натоварена улица