През деня тя е любяща майка, която се разхожда в парка с дъщеря си и съпруга си. През нощта, тя е зашеметяваща знаменитост, ослепителна на червения килим и омайваща публиката със сексапил, пише "Дейли мейл".

Джесика Алба започна съботния си ден на Coldwater Canyon Park в Бевърли Хилс заедно с дъщеря си Онър Мари и съпруга си Кеш Уорън.

Няколко часа по-късно тя представи една от наградите на церемонията по връчването на Американските музикални награди в Nokia Theater в Лос Анджелис.

Точно като перфектното семейство, 29-годишната актриса и 31-годишният ù съпруг грабнаха термосите си с кафе и прекараха следобеда на люлките и пързалките, заедно с 2-годишната си дъщеря.

Двойката беше облечена небрежно – и двамата със сиви дънки и черни якета. Джесика бе вързала косата си на рошав кок, който придържаше с лента за глава.



*Полюлей ме, мамо! Вчера Джесика люлееше дъщеря си на една от люлките в Coldwater Canyon Park в Лос Анджелис



*Аз и мама: Онър определено си прекарваше приятно в парка заедно с родителите си



*Свободен стил: Онър реши, че има и по добър начин за употреба на люлките, докато мама си почиваше и пиеше кафе

Малката Онър носеше дънки, черно яке, модерно черно шалче, а буйните ù къдрици бяха вързани на висока конска опашка. Майката и дъщерята прекараха доста време на люлките, преди Джесика да остави момиченцето на баща му, за да я поноси.



*Нащрек: Джесика се уверява, че е наблизо, докато малката Онър се забавлява на пързалките и люлките



*Семеен портрет: Семейство Алба-Уорън са облечени в тон за разходката си в парка



*Момиченцето на татко: Джесика предава малката Онър на баща ù след изморителен ден в парка

Часове по-късно, нямаше и следа от обикновената Джесика, след като се преоблече за церемонията по връчването на Американските музикални награди.

Актрисата от “Град на греха” омая червения килим в невероятна прилепнала асиметрична черна рокля на Cushine et Ochs от есенната им колекция за 2010 и върза косата си в елегантен кок.

Тя бе придала финален щрих на визията си с колие в египетски стил на Aandra Neen и черни високи обувки с каишки около глезените на Louboutin. Алба връчи наградата за най-любима кънтри изпълнителка на Тейлър Суифт.

*От обикновена до зашеметяваща: Джесика бързо смени дънките с великолепна впита рокля на Cushine et Ochs по време на Американските музикални награди в Лос Анджелис (Снимка: Getty Images/ Guliver)

*И победителката е…Джесика обявява наградата за най-любима кънтри изпълнителка, Тейлър Суифт

След като приключи със задълженията си, стройната актриса с радост се отправи към шведската маса.

Тя сподели с фенове в Tweeter: “Открих храна в зелената зала!” и публикува снимка, в която се любува на храната.

В момента Алба е заета с рекламната кампания по последния си филм “Запознай се с малките”, в който участват още Робърт Де Ниро, Дъстин Хофман и Барбара Стрейзънд.



*Зареждане: Джесика приключи събитието зад сцената на Музикалните награди и публикува снимка в профила си в Tweeter, след като се зарадва, че е намерила гощавка зад кулисите