Той е всеизвестен с това, че изпълнява сам всичките си каскади, независимо колко опасни са те, пише "Дейли мейл".

Екшън-звездата Том Круз навярно се е изкачил на нови висини както буквално така и образно, по време на сцена от „Мисията Невъзможна IV” в Дубай.

На върха на небостъргача Бурж Халифа в Дубай (който се издига на 828 метра височина) ясно се вижда човешка фигура и съдейки по превъзбуденото й поведение, това най-вероятно е Том Круз.

Отново влизайки в ролята на супер шпионинът Итън Хънт, само преди няколко дни Круз тичаше по прозорците на сградата, 124 етажа над земята, по време на сцена с преследване.

На пресконференция миналата седмица Круз заяви, че ще прекара доста време върху фасадата на небостъргача. Той отказа да даде повече подробности, но каза, че ще бъде там горе.



*Мисия ненормална: Том Круз седи на покрива на най-високата кула в света, намираща се в Дубай, по време на снимките на "Мисията Невъзможна IV"


*Непоклатим като скала: Круз изпълнява поредната да-ти-настръхне-косата каскада по боси крака, на върха на Бурж Халифа



*Последният екшън-герой: Холивудската филмова звезда снима сцена на върха на Бурж Халифа, издигащ се на 828 метра височина

Говорителката на актьора съобщи:

„Том се подготвя за каскадите от известно време. Според него, ако сам изпълнява каскадите си, хората ще вярват повече в героя му.”



*Каскадьорът: Том сам изпълнява каскадите си без значение колко са рисковани

Наскоро Круз отново изживял звездните си „Дни на грохот” (Days of Thunder) по време на една дива вечер. Актьорът завел 75 човека от екипа на „Мисията Невъзможна” плюс някой от колегите си, включително и британския актьор Саймън Пег и Джеръми Ренър, да карат картове на пистата в Дубай.

Той дори използвал името на героя си от високоскоростния филм от 1990 г.

Източник твърди: „Круз използва името Коул Трикъл – героят му в „Дни на грохот”, като псевдоним за състезанието.”

Щедрият Круз поглезил другарите си с хамбургери и пържени картофки.



*Дни на високо: Изглед към Бурж Халифа, на който се вижда къде в Дубай Том Круз изпълнява своите да-ти-настръхне-косата каскади

Междувременно, съпругата му Кейти Холмс е у дома в Щатите с дъщеря им Сури и снима новия си филм „Джак и Джил”, заедно с Адам Сандлър.

Филмът разказва историята на Джак, който е принуден да се оправя със своята сестра-близначка Джил, след като тя му идва на гости за Деня на благодарността, но после отказва да си тръгне.

*Кейти със Сури на снимките на "Джак и Джил"

Кейти е в ролята на съпругата на Джак. Във филма тя си партнира и с Ал Пачино и Кристи Бринкли.

В момента тя снима и филм за президента Джон Кенеди и съпругата му Джаки, партнирайки си с Грег Киниър.



*Няма нищо за гледане: Том на снимките на „Мисията Невъзможна IV” в Прага