Изоставената от Валери Божинов Алисия е отмъстила на футболиста с вратаря Ники Михайлов, бивше гадже на Николета Лозанова, разказват запознати с любовния четириъгълник.

След като с люти клетви и заплахи под формата на есемеси опита да разкара Николета от къщата на бившия си мъж в Парма, отчаяната Алисия е потърсила помощ и утеха при вратаря на националния отбор.

Мамин Ники приключи връзката си с Николета още преди две години. Но интимните отношения на Мис Плеймет с Божинов са му се набили като трън в очите.

Михайлов също бил готов на всичко, за да види плеймейтката и Валери разделени. Той вече приложи първия си мръсен номер като убеди баща си Боби Михайлов да окаже натиск върху селекционера Лотар Матеус за изхвърлянето на Божинов от състава за евроквалификацията с Уелс.

"Валери като истински пич лично е казал на Ники Михайлов, че има връзка с Николета. В първия момент той реагирал спокойно. Истината обаче е друга. Николай не може да се примири с това, че Лозанова е точно с Божинов. Ако не беше той, а Гошо или Пешо въобще нямаше да му дреме", разясняват футболисти от националния отбор.

В очите на Николай Михайлов Алисия открила съратник във войната срещу бившите половинки. Унизената от нападателя на "Парма" певица и вратарят са се съюзили с идеята да предизвикат скорошната му раздяла с красивата плеймейтка, която от няколко месеца обитава италианския му дом.

Алисия и Махайлов са се виждали няколко пъти тайно по време на лагера на националите около европейската квалификация срещу Уелс. Информатор на в. "Уикенд" изрично уточнява, че синът на Боби Михайлов и Алисия не поддържат сексуална връзка. Из София обаче се мълви, че фолк певицата вече е намерила друг мъж и това е Петко Димитров, гадже на милионерската наследница Ели Гигова.