Селекционерът на България Лотар Матеус се събра с четвъртата си жена Лиляна Чудинова.

През лятото тя му изневери с италианския милионер Матео Балдо и го напусна.

Лиляна казала, че отива на ревю в Италия, но всъщност отпътува за парти на една яхта.

Там се напи и папараците я хванаха да се целува с Матео, пише "7 дни спорт". Срамните за Матеус снимки са щракнати на брега на Сардиния.

„Лиляна каза, че е била пияна. Но това не ме интересува повече. Дори когато човек е пиян, може да се въздържа. Както се вижда обаче на снимките, тя си прекарва добре. В последно време тя беше често в Монте Карло и Сен Тропе. Когато една млада жена стои до рано сутрин в дискотеката и може би пие алкохол, тогава тя попада в изкушение. Снимките ми показват, че Лиляна е забравила своя мъж. Тя ме предаде", заяви тогава Матеус.

*Лиляна с Матео Балдо

След случката Лотар беше много наранен, каза, че напуска Германия и се мести в Англия.

В края на септември обаче двамата се сдобриха на вечеря в Милано. А вчера немските жълти сайтове написаха, че са се събрали.

*Лотар и Лиляна си купуват списания преди полета им на летище Берлин-Тегел, вчера - 21-ви октомври 2010

Матеус и Лиляна се появиха на представянето на нов модел телефон в Берлин.

"В живота може да говориш за всичко, няма смисъл да си непримирим. Има някои неща, за които задължително трябва да се говори", казва Лотар пред vip.de.

"Ние го направихме (с Лиляна) и сега се разбираме както преди няколко месеца".

Да видим колко ще продължи мирът, коментира vip.de.

Припомняме:

След раздялата с Лиляна Лотар потърси утеха при третата си съпруга сръбкинята  Марияна. Двамата до ден днешен са в приятелски отношения, а Марияна твърди, че не му се сърди за раздялата. Напротив - съжалява го. Лотар не е заслужил да бъде използван от кръвопиец като Лиляна, категорична е русата красавица:

"Лотар Матеус е сляп от любов по Лиляна. Той прости изневярата на половинката си поради простата причина, че е лудо влюбен в нея. Двамата ще бъдат заедно, докато тя има нужда от него. Използва го най-брутално", твърди Маряна в интеврю за сп. "Бунте"



*Лотар с Маряна Костич

Вижте фотогалерия: Лотар Матеус и Лиляна преди полета им на летище Берлин-Тегел