Дни след завръщането си от американското турне, Анелия даде първото си интервю пред "отчаяните съпруги" Вихра и Мая в "Станция Нова" по Нова телевизия.

Топ изпълнителката на "Пайнер" разказа за преживяванията си в Щатите, където беше цял месец. Най-вълнуваща за певицата била разходката й сред Ниагарският водопад.

"Погледът ми просто потъваше в тази страхотна гледка", замечтано сподели Анелия.

"Всички концерти преминаха с голям интерес. Дори имаше предложения за още шоута в градовете, които бях, но пък времето беше ограничено", разказа тя.

По време на 12-те концерта, сред които в Ню Йорк, Чикаго, Вашингтон, Бостън, Лас Вегас, звездата представяла песни от български фолклор и попфорк, през гръцко, сръбско и ар енд би песни от творчеството на Алиша Кийс.

"Силно казано, че бях на работа. За мен това е живота - да пея. Всички концерти ми действаха като една голяма почивка", допълни Ани.

Тя призна, че откакто се е прибрала в България, не е спала повече от 24 часа.

"Опитвам се да си настроя биологичния часовник, доста ми е трудно - за мен денят е нощ и обратното", каза хитовата изпълнителка.

Едномесечният й престой в Щатите всъщност е най-дългата раздяла между Анелия и дъщеричката й Ивон.

*Анелия с Ивон


"Дори когато съм имала участия във Варна например, винаги гледам да пътувам веднага след изявата, вместо да оставам да спа и да пътувам на следващия ден. Не мога без дъщеря ми и затова рядко се разделяме за дълъг период", разясни още брюнетката.

Най-специалният подарък, с който Анелия се прибра в България е... уникален микрофон на световната марка Shurе.

"Получавала съм подаръци от обожатели, но този си е от мен. Много жени се впечатляват от това да си купят два куфара с дрехи. Но в случая чантата ми на Луи Витон няма да ме зарадва толкова, колкото микрофона, с който се сдобих. Това все пак е свързано с работата ми и качеството на звука, когато пея. Това прави още по-уникално усещането, когато си на сцена", обясни гласовитата изпълнителка.

Вихра и Мая не пропуснаха да полюбопитстват дали фолк дивата е сама след раздялата си с Мартин Данона.

"В момента не съм влюбена. Сама съм", искрено сподели тя и уточни, че би искала да е влюбена и че се чувства добре, когато има партньор до себе си.

"Прекалено независима съм, много силен характер съм, много изисквам", направи си автопортрет певицата.

"Раздялата" е озаглавен новият проект на звездата, чийто видеоклип ще бъде сниман тази седмица.

"Хората са заедно, за да се наслаждават един на друг. Ако се оттегля от дадена връзка, не се чувствам зле", каза по повод темата на новата си песен и допълни:

"По-зле ще се чувствам, ако бъда предадена от партньора до себе си".

По думите й хората се разминават в даден етап в живота си.

"Разделят се - това е съдба. Като дойде такъв момент, го приемам философски и не задълбавам в него", довери изпълнителката.

Чуйте:

Анелия - "Раздялата"