Оказа се, че в началото Теди Кацарова и Ники Мартинов се сработвали трудно, защото певицата се опитвала да се наложи много професионално по отношение на музиката.

Ники заяви, че до края на шоуто по bTV няма да се предаде и ще остане със сериозен имидж на твърд рокаджия. И двамата обаче са единодушни, че най-важното е да съберат максимален брой зрителски гласове. Ники Мартинов отправи шеговита покана към Васко Мавриков да го замества в някое от изданията на „Великолепната шесторка", когато е зает със състезания в школата си по оцеляване.

Заедно с Теди и Ники в студиото на Ива и Васко Маврикова беше и Фелипе - румънски изпълнител и продуцент на Теди в новия й проект, който разказа как в Румъния вече от две години всички домове за деца са закрити и родителите получават адекватна подкрепа, за да не ги изоставят - каквато е и целта на bTV и УНИЦЕФ с „Великолепната шесторка".



Ники Мартинов припомни, че процедурата по осиновяване трябва да е сериозна, което не значи тромава и най-вече да защитава интересите на децата, защото според статистиката всяко пето дете се взима с цел експлоатация. Според него, не е нужно да си бездетен, за да отделиш от залъка си и да дадеш грижа и любов на още едно дете в семейството си.

Водещата на „Денят е прекрасен" Ива пък припомни, че броят на домовете и истинското им състояние са станали публично достояние едва след промените, но вече повече от 20 години този проблем не може да бъде решен:

„Затова е крайно време да стигне до съзнанието на всеки от нас, че домовете не са място, където просто можем да оставим децата си и да ги забравим." Ива и Васко Мавриков отново изразиха пълната си подкрепа за двойката на Теди и Ники, след като миналата седмица пяха заедно с тях и обещаха, че отново ще им се притекат на помощ в шоуто „Великолепната шесторка".