Виктория Бекъм може да се появи на корицата на американското списание Vogue, след като главният редактор на изданието Ана Уинтур заяви, че е голям неин почитател.

Бившата изпълнителка от групата "Спайс гърлс", която стана моден дизайнер, вече се е появявала на кориците на британското, руското, германското, индийското и турското издание на списанието, но сега нейната мечта да се появи в американската версия е на път да се сбъдне.

"Ние сме големи почитатели на Виктория, така че е напълно възможно да я поставим на корицата", заяви Уинтур, предаде БГНЕС.

Въпреки че не е назовала конкретна дата за снимките, Ана заяви, че е била впечатлена от последната модна колекция на Виктория, която беше показана на седмицата на модата в Ню Йорк по-рано тази седмица.

Откакто стартира своя линия дрехи през 2008 г., Виктория е била подлагана на множество критики и по-рано е заявявала, че поддържа отлични отношения с редакторката на американското модно списание.

"Била съм на кориците на Vogue. Уважавана съм в модните среди и Ана Уинтур отговаря на моите обаждания", заяви Виктория.