Евгени Минчев фон Бул минава под венчилото до края на годината, при това с наследничката на автомобилния гигант Бентли – лейди Била Кокрън.

Двамата се сгодиха пред най-близките си приятели на партито за откриването на новия дом на светския пиар в столичния квартал „Манастирски ливади”. В малките часове на нощта, след като се бяха почерпили с по няколко скъпи питиета, Евгени падна на колене пред английската аристократка и й поиска ръката. Тя пък на чист английски въодушевено му отвърна Yes.

Именно лейди Била е донесла повечето от мебелите в жилището от Лондон. Тя е близка приятелка на дизайнера Джими Чу и сестрата на покойния Аликзандър Маккуин, самата тя също има бутици за уникати по целия свят и на драго сърце приела да обзаведе просторния 350-квадратов пентхаус на Минчев. Така обстановката се е превърнала като декор от класическа приказка.



Сред интересните експонати в жилището е автентичен портрет на Георги Димитров, на който комунистическият вожд чете български вестник с негова снимка на първата страница. Осветителните тела пък са поръчани в Италия. Бетонният бар пък контрастира с лъскавия паркет, още повече с песните на Марлене Дитрих и Зара Леандър, които звучаха, докато домакинът посрещаше своите гости. Една от трите бани за гости е с плочки на разноцветни пеперуди, а останалите импонират на класическия стил с оникс и разкошни аранжировки от цветя.

Грандиозна е спалнята, изпипана в златно, а нощните лампи са от коприна и почти достигат тавана с височината си. Особена царственост е постигната в стаята за дрехи, където стои величествен, златен гардероб. Кремавата венецианска мазилка добавя още величественост в интериора, в който има една-единствена картина - от класика на австрийската изобразителна школа Егон Шиле.

Близо 250 квадратни метра тераси опасват апартамента и са с привлекателен изглед към Витоша. Именно там се забавляваха ВИП гостите, сред които посланикът на Испания Хорхе Фуентес, примабалерината Красимира Колдамова, барон и баронеса Кирил Гендович, бившата Мис Плейбой Кристина Маршант от Лондон, футболната съпруга Асдис Ран, модният бос Магдален Димитров - Desizo Monni, Елена Цигарида – Интеркетеринг, пластичният хирург д-р Ангел Енчев, Мис България 2009 Антония Петрова.
.