Симпатягата Дженифър Лав Хюит, която в България е известна основно от сериала „Шепот от отвъдното", имаше глупостта да признае през електронното издание showbizspy.com, че няма мъж в живота си, който да не я е мамил.

Нашенският сайт yellow.bg доразвива темата с пикантни подробности.

Дженифър допълнила,че едно от гаджетата й изневерявало година и половина. "Бях много любопитна и знаех, че нещо става", разказва Джен.

"В крайна сметка проверих и се оказа, че мръсникът ми бил изневерявал година и половина, и то не с една жена, а с повече." Знаците за това били повече от ясни: "Изведнъж започна много да се интересува за външността си, да работи повече... Хмм. Откъде пък дойде това, казах си..."

Актрисата споделя още, че смята, че има параноя от неверни мъже: "Вече съм се променила много, що се отнася до връзките ми. Преди бях по-доверчива и се държах много по-мило, докато сега съм доста по-скептична и дори на моменти подозрителна." Именно заради кръшкане е и раздялата с Джейми Кенеди. Цял Холивуд ги смяташе за идеалната двойка, но нещата не били такива каквито на всички им се искало.