Бившата съпруга на вокалиста на „Куку бенд“ Борис Солтарийски не пожела да разкрие обаче никакви подробности за втория си съпруг. "Добър, грижовен и с голямо сърце. Останалото ще запазя за себе си", отговаря красавицата на въпрос за мъжа до себе си в интервю за вестник "Филтър". Тя се чувства добре в Америка, където дъщеря й Ема Солтарийска учи.

"Борис се съгласи тя да учи тук, за което съм му благодарна. Иска ми се дъщеря ни да научиняколко езика и да попие от всичко хубаво тук. През лятото е повече с него", обяснява Аделина, която се раздели с бившия без скандали. "В добри отношения сме. Той е много интелигентен. Никога не сме имали скандали. Всичко се е случвало под формата на разговори. Дъщеря ни Ема е взела от неговия талант и харизма".

"Не сме показали напрежение пред нея, нито сме я настройвали да е на едната или на другата страна. Не е имало омраза, защото децата това го усещат. Просто така се случи. Ема има много силна връзка с баща си. Чуват се всеки ден. Ние се прибираме, когато тя е във ваканция, или пък той идва, когато пее на концерти тук в Америка", обяснява младата булка, която иска да се занимава с дизайн. Тя е оставила времето да покаже дали ще стане майка отново.