"Неговото любимо парче е сланина. Басистът с харизма на Касапин. Това е Димитър Ковачев - Фънки", каза водещият Димитър Рачков, след което посочи празния му стол. Само Hotnews.bg научи, че музикантът е закъснял за началото на шоуто заради друг свой ангажимент-пиесата "Веселата карета", в която дели една сцена с Димитър Баненкин, Точно Токмачкчиев, Мая Бежанска, Николета Малчева, Добриела Попова, Стелиян Николов и Емануил Костадинов. Фънки прави театрален дебют в ролята на собственика на „Каретата“, затова и бе облечен по този необичаен начин. До него на масата бе поставено и бомбето, което носи героят му. „Каретата“ е подготвена, конете са впрегнати.

Чака ви едно пътуване, в което всички сънища са реалност. Това пътуване не е за всеки, а само за избрани, за големи късметлии“, казва Фънки - по- известен в последните месеци като Господин Разцветников, собственик на „Веселата карета“.

Всеки, който не се качи на Каретата , ще загуби част от мечтите си. Всеки, който е бил в нея, ще ги има в излишък. Заради закъснението на Фънки водещите на Капките решиха да му намерят заместник от публиката. Двамата отидоха да търсят човек и стигнаха до татуиран мъж с гола глава, който по ирония също се казва Димитър, а фамилията му е Милушев. "Той си е точно като Фънки", възклилкна Геро. Водещите не пропуснаха да се пошегуват с Димитър, като го питаха за личните му данни и го настаниха на мястото му при журито.