Панелистът на Гала бе категоричен, че Влади Зомбори е бил на високо вокално ниво при своето представяне като Дейвид Ковърдейл и заедно с Елена, която имитира Паша Христова, са имали най-трудните задачи. "Искам да се обърна към журито и специално към Фънки-иди на доктор, мен", коментира Константинов, който е оперен певец. Ужасяващото подмазване на Мария, което демонстрира Димитър Ковачев и несправедливите оценки за Зомбори вбесиха и зрителите:

"Радвам се,че Панайот Панайотов спечели, но съм в недоумение от ниските оценки на журито за Зомбори и високите оценки за Мария... публиката даде 18 точки на Зомбори, явно публиката и журито гледаме различни предавания..", коментира зрителка на Фейсбук страницата на предаването. "Искат да вкарат Мария във финала, това е цялата работа", подозира друг зрител. "Журито играе срещу Зомбори! Уплашиха се от него. Имат инструкции друг да спечели "Капките" този сезон явно!", категоричен е трети.

Иначе победата вчера вечер за първи път отиде при Панайот Панайотов като Ал Бано. След като нагласения бутон започна да му дава мелодични парчета в неговия стил, той се представя все по-добре в предаването и победата му бе заслужена. Неглижирането на Зомбори обаче е на път да вбеси публиката.