Челси Хендлър определено не крие антипатията си към Анджелина Джоли, пише "Радар онлайн".

За втори път, комедиантката взе на подбив звездата от „Агент Солт“, като я нарече „жена, която наистина бихте искали никога да не срещате“.

"Да, не съм ù фенка", Каза Хандлър на журналистката Кейти Кърик в ново интервю за списание Glamour.

"Просто не ми прилича на искрена жена. Прилича ми на жена, която наистина не бихте искали да срещнете."

Прямата комедиантка е известна с това, че подкрепя приятелката си Дженифър Анистън, а наскоро нарече Джоли пут*а и к*чка по време на представление:

"Тя разбива семейства, тя е на 35. Може да спаси колкото си иска деца, от колкото си иска страни. Майната ти, не ти вярвам. Тя дава интервю: "Нямам много приятелки от нежния пол" - защото си пут*а", продължава тя. „Ти си ши*ана к*чка!“

* Дженифър Анистън(Л), Анджелина Джоли (Д)

Относно приятелката си Дженифър Анистън, Челси казва: "Тя ме кара да се смея".

„Тя е забавна и весела, и ми изпраща наистина, ама наистина смешни е-мейли.“

Челси наскоро се върна от ваканция в Мексико заедно с Анистън, която Брад Пит заряза заради Джоли, след като двамата започнаха романс по време на снимките на филма си „Г-н и г-жа Смит“.

По-рано Хендлър се опита да оправдае грубите си коментари за актрисата от "The Tourist" по време на късното си шоу Chelsea Lately, като каза, че използвала Джоли за боксова круша в представленията си от години.

„Не може ли просто да кажа, че се подигравам на Джоли, откакто се целуваше с брат си?“, каза Хендлър, като визираше известната история, когато актрисата целуна брат си, Джеймс Хевън, по устните през 2000 г. след като спечели наградата за най-добра поддържаща актриса на церемонията на Academy Awards за изпълнението си в „Луди години“.

Джоли все още не е направила никакъв коментар относно всичките тези обиди, отправени към нея , но изглежда Хендлър няма да се спре скоро!

Вижте видео:

Челси Хендлър обижда Анджелина