Фолк певицата Малина едва се размина с престой в болницата, след като се натрови сериозно с изпарения от блажна боя. За това разказаха съседи от нейния роден град Стара Загора.

Проблемът станал неотдавна, след като изпълнителката решила да се поразтовари с боядисване. За щастие се усетила навреме да изпие един литър газирана вода и кофичка кисело мляко, които подействали като антиотрова и я спасили.

Клюкари от нейния блок обясняват, че за певицата от години боядисването е любим начин да свали напрежението, а освен това строително – ремонтните дейности я карали да се чувства наистина като мъжко момиче.

*Снимка: Bulphoto

„Ами тя Малина и без това дълги години не може да си намери мъж, то работата така или иначе трябва да се свърши. Не става всеки път и за най-малкото нещо да вика майстори, защото за някоя дребна поръчка или няма да ѝ обърнат внимание, или ще ѝ скъсат гащите от сметки” – разказват съседи.

Хората допълват, че за да има къде да упражнява бояджийските си страсти, Малина умишлено не е сменила дограмата на един от прозорците в жилището. Преди години правила ремонт и подменила старите черчевета с модерна ПВЦ дограма, но в една от стаите оставила оригиналните, за да си боядисва когато ѝ се прииска.