Овен- Вашето самочувствието ви ту ще го има, ту ще го няма, както е променливо и настроението ви. Така обърквате и най-близко стоящите до вас хора как да се държат с вас. Разпореждайте се по-пестеливо с финансовите си средства.

Телец- Изцяло сте отдадени на своите всекидневни грижи. Много малко време ви остава в личен план. Абсолютно е важен подходът, който имате към даден проблем, но не бива да пропускате и по-дребните детайли.

Близнаци- Днес ограничете времето за общуване с другите до минимум. Особено това се отнася за близките ви и роднините. Иначе рискувате прекалено много да влезете в разпри и спорове с тях, както и да похабите напразно енергията си.

Рак- Поведението ви ще бъде продиктувано под напора на външните обстоятелства, но не преигравайте. Помнете, че семейните проблеми ще разрешите единствено, ако стигнете до компромисни решения.

Лъв- Покажете днес спокойна доброжелателност към околните и проявете умението да признаете собствените си грешки, както и готовността да ги поправите. Всяко неакуратно действие може да доведе до неприятни последствия.

Дева- Твърде е голяма вероятността вашите усилия да не доведат до желания резултат. Ако това наистина не е, което сте очаквали, постарайте се да направите поне всичко, което сте длъжни да сторите.

Везни- Околните не могат да съзрат емоционалната ви неустойчивост зад маската на спокойствие и увереност, които показвате. Колкото това е във ваш плюс, толкова и ви вреди тази позиция.

Скорпион- Не си пълнете главата с разни глупости, гледайте по-реалистично на света. Събитията около вас може да не се развиват точно, както ви се иска, но някои обстоятелства просто трябва да се приемат без роптаене.

Стрелец- Днес вашата задача е да завоювате нечие благоразположение. Колкото и да се стараете да бъдете практични, пак ще направите някои излишни разходи. Станали сте малко повече суетни без да го забелязвате.

Козирог- Ще имате известни затруднения в общуването през днешния ден. Сблъсъкът между различни идеи и мнения може да доведат до изнервяща обстановка около вас. Внимавайте, ако провеждате делови преговори.

Водолей- Днес ще се реете волни като птици. Радвайте се на свободата си. Никакви дела и отговорности няма да ви задържат. Летете с удоволствие във вашия полет. И не позволявайте никой да ви подрежи крилата. Бъдете истински!

Риби- Добре би било да избягвате да вземате решения точно днес. Ако го изискват от вас, кажете, че ви трябва още време за размисъл. Не е важно какво ще помислят другите, а това, че сега сте предразположени към правене на грешки.