Популярният изпълнител от Сърбия Драган Коич-Кеба ще гостува отново в България тази седмица.

Той ще зарадва своите фенове в София и Пловдив, а програмата му ще включва и представяне на поредния му нов албум, който съвсем скоро ще бъде на музикалния пазар от Diapason Records.

Кеба, който е сред любимите изпълнители за почитателите на сръбската музика, е гостувал неведнъж у нас. Този път изпълнителят ще има участия в столичния клуб Sin City (4 април) и в пловдивския клуб Billionaire (5 април).

По време на своите изяви пред българска публика сръбската легенда, който има зад гърба си 25 албума, ще изпълни добрепознатите песни от своя репертоар - “Pitas za men”, “Kukavica”, “Zapalicu pola grada” и много други. Освен това той ще презентира и парчетата от чисто новото си CD “Fer ubica”, което съдържа 20 трака и съвсем скоро ще бъде издадено у нас от музикална компания Diapason Records.

Една от най-интригуващите композиции, включени в албума на звездата, е кавър на тоталния хит на Азис „Сен Тропе”. В сръбския си вариант тя се нарича “Ona to zna” и почитателите на Кеба ще имат възможност да я чуят на живо по време на участията му в София и Пловдив.