Силвия и Теди Кацарови бяха гости в рубриката „Близки хора”. В студиото бяха още и Консултантите на „Искрено и лично” – психологът Аделина Иванова и астрологът Кирил Горанов.

Теди сподели пред Миглена, че най-яркият ѝ спомен от детството е за това, как тя разтваряла широко гардероба и вдъхвала аромата от дрехите на майка си, за да ѝ напомнят на нея.

Това специалистите определиха като компенсация от страна на децата за недостатъчното присъствие от страна на родителите. Теди сподели за себе си, че обича да контролира нещата и да следи процеса отблизо. Тя много умело може да преценява хората и не им се предоверява. „Майка ми е по-доверчива и затова хората понякога я използват.”

„Аз винаги се доверявам на дъщеря си и спазвам нейните съвети. Не отдавна Теди ми забрани да нося черно и ето вече не се обличам така” сподели шеговито певицата.

„Хората много често ни сравняват, но забравят, че ние сме отделни личности.” „Когато детето поеме по пътя на известния си родител е много трудно да се докаже, много хора ги гледат под лупа и ги сравняват с родителите им”, поясни психологът Аделина Иванова. „Пред мен стои отговорността да не посрамя родителите си.” – заяви Теди.

Двете много често се сблъскват със злобата и омразата на хората. Психологът на предаването ги увери, че това са хора, които имат черно-бяло мислене и изпитват комплекс за малоценност. Всеки успех или човек, който е по-добър от тях самите, става дразнещ.

Астрологът Кирил Горанов предвеща, че за в бъдеще двете ще се сближат още повече и да осъществяват общите се проекти. За Силвия ще се повторят събития отпреди 30 години – добави още той.

За финал Теди си пожела да успее да се предпазва от това да не прави една и съща грешка по няколко пъти.