Момичетата от The Secret Garden Show станаха част от най-големите партита в Европа това лято.

Шоуто на Биляна Йотовска и Невена Воденичарска намери сцена и извън пределите на страната ни. Момичетата танцуваха на Ultra Europe Croatia – най-големият открит фестивал за електронна музика пред 100-хилядна публика под звуците на топ DJ-ите Armin Van Buren, Carl Cox, Fedde le Grand, Avicii, Marko Carola. Сен Тропе също стана домакин на шоуто, както и любимият лондонски клуб на световните звезди DSTRKT.

Истински бум това лято предизвика новият проект на The Secret Garden Show – Клеопатра. Вдъхновен от красотата и силата на Древната царица, Невена Воденичарска изработи пищни костюми и аксесоари в златна тематика, а Биляна се грижи сама за грима на момичетата. „Щастливи сме, че публиката оцени шоуто ни. За нас всичко, което се случва, е резултат на много труд – сами се грижим и за визията ни, и за сценографията и хореографията“, споделят създателките на шоуто.

Момичетата подготвят няколко нови парти проекта за есенно-зимния сезон, като се надяват отново да изненадат и да предизвикат интерес сред публиката.

*Биляна

*Невена