Като стратег във войната между две телевизии ще видим журналистката Валя Войкова в новия сериал на Любен Дилов-син за TV7, научи „Монитор”.

Продуцент е Dream Team в лицето на Евтим Милошев, а майсторът на хвърковатите Facebook фрази е отговорен за изграждането на фабулата.

Проектът е абсолютно иновативен за родния пазар и ще смесва риалити с класически киноразказ. Клапата щракна преди две седмици, а студиата на TV7 и News7 са сред декорите, на фона на които се вихри драмата. Войкова направи актьорския си дебют преди година в пълнометражния „Пъзел” на Иво Стайков като екранната половинка на Асен Блатечки.

Най-трудна за пловдивчанката тогава се оказва невербалната комуникация в една от сцените. С партньора й се разделят и тя трябва да пресъздаде чувството си за вина само с игра на очите. Успява да се разплаче без помощни средства, но си тръгва с главоболие. Като търсачка на силни усещания (мечтае да храни бели акули на нос Добра надежда) Валя вече няма проблем със спонтанното пресъздаване на състояния.

В каста на поредицата ще видим още музата на Андрей Арнаудов Надя Иванова, както и светската репортерка на TV7 Уляна Чан. Продуцентите планират и участието на гост-звезди, сред които и световни знаменитости, пише blitz.bg.