Бардът на естрадата Веселин Маринов се е решил на крайна стъпка, за да пребори ахилесовата си пета - потенето.

Певецът е твърдо решен да премахне този физически проблем, и то завинаги, като по този начин цели да ликвидира неспирните подигравки по негов адрес.

Изпълнителят на „Нашата полиция ни пази" ще вложи хонорара си от „Големите надежди" в радикална и доста рискована операция, с която да премахне потните жлези на подмишниците си, тъй като именно там се изливат реките на секрецията му.

Интервенцията се води за доста рискована, защото не се знае как организмът ще реагира на това и какъв друг начин ще създаде, за да се охлажда тялото.

Маринов искал да се подложи на тази операция още преди години, но тогава го спряла съпругата му Цветанка, която не му позволила да рискува живота си с козметична процедура.

След като двамата вече са разделени, Веселин решил, че е крайно време да си махне жлезите. Преди да се реши на тази мярка, Маринов си сложил ботокс в жлезите, който намалявал изпотяването. Но и това не помогнало, затова певецът решил направо да ги махне.

„Това е рискована операция, защото организмът ще започне да търси друг начин за охлаждане и не се знае къде ще избие", обясняват специалисти. Чрез изпотяването тялото не само се изстудява, ами и отделя токсични вещества. Когато това бъде ограничено, може да се увредят дори органите на човек.

Интервенцията струва около 1000 лева. „След това се усилва потенето по гърдите, по ръцете, на краката, по дупето. Остават и доста белези, чието премахване също е скъпо", коментират лекарите.

Всички тези подробности обаче не разубеждавали Веселин Маринов. Той се решил на операцията, след като по време на един от лайвовете на „Музикална академия" певецът усетил, че от него се разнася доста неприятна миризма.

Той забелязал, че останалите от журито странят от него сякаш нарочно. Отгоре на всичко след края на един от живите концерти тийнейджърката Дивна, на която явно дискретността не е силна черта, му подарила дезодорант, уж ей така случайно.

Станало ясно обаче, че тя просто искала да намали миризмата на пот, която я удряла в продължение на няколко часа от страна на Маринов, пише ''Всеки ден''.