search icon

Интимно

Елена Тихомирова свали звезда от "Непобедимите"

"Мис България" има ново завоевание

Елена Тихомирова, една от носителките на титлата "Мис България", има ново завоевание, научи ПИК.

Красавицата все по често е засичана около Народния театър и театър "Възраждане", където винаги седи на първите редове и аплодира любимия си мъж.

Дългокраката красавица често събира погледите на публиката с усмивката си, а замечтаното и изражение говори само за себе си.
Актьорът, пленил сърцето на Елена, е Георги Златарев, чийто списък със спектакли и представления е много дълъг. Той е каскадъор и актъор в много холивудски филми, начело с "Непобедимите".



"С Жоро сме приятели от години. Разговорите ни се въртят повече върху природосъобразния начин на живот. Донесох му чай и се заприказвахме върху вкусове, аромати, релакса на душата и хармонията на съзнанието. Напоследък пия от чай за отслабване, детокс, енергия и релакс и забелязвам как се променя тялото ми, как се събужда, как се отпуска вечер. Нося си с мен в колата, когато пътувам или спортувам", твърди Тихомирова.

Едва ли обаче само чаят свързва Елена и Златарев, тъй като след срещите им в Народния миската всеки път си тръгвала с букети рози.

Свързани новини