search icon

Звездите

Ани Цолова с пластична операция за 10 бона

Ани Цолова ще се подложи на ударна серия от разкрасителни процедури

Ани Цолова ще се подложи на ударна серия от разкрасителни процедури. Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия вече не е първа младост и за да не бъде изместена от нови и свежи лица от праймтайма поне още 3-4 години, е решена да премине през всичко, включително и да се подложи на болезнени интервенции върху своята визитна картичка - лицето.

Цолова доскоро била сред противниците на пластичната хирургия и дори се биела в гърдите, че едва ли някога ще промени нещо във външния си вид, пише пик. Неочаквано обаче и за самата нея направила завой в отношението си към изкуствената красота. Ани започнала да разсъждава по друга логика с наближаването на 40-те. Тя въобще и не се замислила, когато шефовете й я предали в ръцете на опитен специалист по естетична хирургия, за да коригира някои видими несъвършенства по лицето й.



Сега новинарката, с която всяка сутрин се буди половин България, си е наумила да се подложи на фейслифт, но този път за своя сметка, тъй като бартерните хиалурони и ботокси секнали. Специалистите гарантирали на Цолова, че с тази интервенция, чиято цена варира от 3 до 5 хиляди евро, от предназначена да възстанови конкретните изменения по лицето, свързани с възрастта като отпускането на шията, бузите, задълбочаването на околоустните гънки, набръчкването на челото и торбичките по долните клепачи на очите, ще си реши от раз всичките проблеми и ще си върне младежката хубост. Красивото лице на Цолова ще бъде подложено на следните пластични корекции и манипулации - пластика на клепачи (горна и долна блефаропластика), лифтинг на шия, инжектиране с ботулинов токсин за премахване на лицеви бръчки, запълване и заглаждане на бръчките чрез филъри и лазерно подмладяване на кожата.

"Красотата изисква жертви, са казали хората. Работата ми - също. Трябва да се поддържам, защото не искам някоя стажантка да седне на стола ми", обяснявала в нюзрума Цолова.

Източник: slava.bg

Свързани новини