search icon

Съдби

Михаела Филева: Безкрайно съм благодарна за всичко, което ми се случи

Михаела Филева отбелязва специална годишнина на 23 юли

Михаела Филева отбелязва специална годишнина на 23 юли. Звездата на БГ музиката вече четири години се радва на ползотворно сътрудничество с музикалната компания на Влади Ампов - Графа, където реализира много хитове.

"Днес /б.а. 23-ти/ се навършват точно четири години откакто съм артист на Monte Music Ltd.! Безкрайно съм благодарна за всичко, което ми се случи през този период - за моментите на неистово щастие, за моментите на смирено удовлетворение, за моментите, в които се срещам с хора, които харесват музиката ми и целия онзи заряд, който безсрамно си взимам от тях, за уроците, за натрупващия се опит, за това, че вярвате в таланта ми и ми вменявате усещането, че съм си заслужила приказката, която ми се случва... Благодарение на вас - прекрасни, заредени хора, ми се твори, работи ми се неуморно!!! Благодаря на Бог, че пресече пътищата ни и вярвам, че ще вървим още много по тях - само нагоре и заедно!" - сподели с вълнение певицата във фейсбук профила си.

Към отличията си за перфектната работа като музикант гази година Михаела Филева прибави и още две от БГ Радио - БГ Албум на 2016 за "Инкогнито" и БГ Изпълнителка за 2016, пише Unison.bg.

Свързани новини