Войните в чалгата направо са нищо, в сравнение със звездните сблъсъци в попа. Поп дивата Мария Илиева открито злослови срещу колежката си Михаела Филева.

Двете певици се скарали жестоко, тъй като Илиева не може да приеме факта, че има нов лидер в поп музиката, в лицето на младата й колежка. И бившата дуетна половинка на Криско от хита „Видимо доволни“ оплюла доста сочно колежката си.

"Вярно, момичето пее, но погледнете я как се облича и какво поведение има на сцената… Ако нямаш стил и класа, си звезда за кратко. Ще видите, че след година-две никой няма да си я спомня. Има много примери с такива певици еднодневки“, злобно отсъдила пред свои близки Илиева.

Естествено думите й достигнал и до Михаела Филева, като младата изпълнителка трудно повярвала, че се е сблъскала с такава злоба.„Няма да слизам на нивото да коментирам. Времето ще покаже кой колко време ще е актуален. Но е грозно от нейна страна. Мислела съм я за по-достоен изпълнител, но явно това е позата й, а другото е реалност“, коментирала пред свои Михаела, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Причините за неприязънта между двете не са известни, а в публичното пространство се носят всякакви истории–че Мария Илиева ревнува Михаела заради афера с Графа, а други са убедени, че става дума за професионална конкуренция.

Както е известно, Михаела Филева взе тази година приза „Певица на годината“ от „БГ Радио“. Мария Илиева обаче е убедена, че призът е заслужила именно тя, тъй като дуетът й с Криско бил най-успешния проект за миналата година.

„Едвам го преживя, колкото й да се правеше, че не й пука“, обсъждат от обкръжението на поп звездата.