search icon

Любопитно

Започват кастингите за талант на България

Предварителните кастинги за новия сезон на „България търси талант" започват

Предварителните кастинги за новия сезон на „България търси талант" започват.

Те ще се проведат през януари. Наградата за победителя ще бъде 60 000 лева, а самото шоу ще тръгне в ефира на Би Ти Ви през пролетта.

Кастингите започват на 8 и 9 януари успоредно във Враца, Благоевград, Русе и Велико Търново. На 11 и 12 януари екипите на предаването ще оценяват талантите във Варна, Бургас, Пловдив и София, като само в столицата ще продължат не два, е четири дни - от 11 до 14 януари.

За участие в предварителните кастинги могат да се записват хора на всякакви възрасти и с всякакви умения - професионалисти и аматьори, хора с таланти и хора с желание за изява, изпълнители в традиционни изкуства и нетрадиционни начинания, забележителни, уникални, интересни или с необичайни дарби - не само пеене, свирене, танц или изобразително изкуство, а и жонглиране, акробатични умения, бързо ядене и всичко, което представлява необикновен талант.

Кандидатите могат да се явят на прослушването както солово, така и в група. Желаещите да се включат в предварителните кастинги е желателно да са изпратили информация за себе си - трите имена, възраст, населено място, телефон и имейл за връзка, както и кратко описание на уникалния си талант на talant@btv.bg. Но дори и да не са го направили, няма да бъдат върнати, обещават от Би Ти Ви, пише ''Всеки ден''. Местата и часовете за провеждане на кастингите ще бъдат обявени допълнително.

Свързани новини