search icon

Top stories

Лили Иванова: Спах с д-р Енчев, за да заведа детето на кино

Носителката на титлата Мис Силикон Лили Иванова се оказа наистина голяма палавница

Носителката на титлата Мис Силикон Лили Иванова се оказа наистина голяма палавница.

Знойната красавица разкри пикантни подробности от личния си живот, включително и че си е лягала с д-р Енчев, пише hotzona.bg.

В социалната мрежа се появи пикантен разговор на Лили с бившия й мъж Мартин Иванов. В него силиконката признава, че е имала вземане-даване с добрия чичо доктор Ангел Енчев.

На въпрос дали двамата са си разменяли орални ласки Лили признава: ''Не съм правила свирки на Енчев. Да, спали сме, но такива глупости няма“, казва тя.

Забежката Лили направила още по времето, докато била с бизнесмена. И в личен разговор Иванов не щади обидите към бившата си любима.

„Самотно ми беше“, изповядва се силиконката, която се е зарекла да се прави на скромна и тиха. Пред мъжа си Лили признава, че е спала с доктор Енчев, тъй като й трябвали пари. „За да съм спокойна, да ходим с детето на театри, кина, цирк“, споделя тя, пише hotarena.net.

Напрегнатите отношения между Лили Иванова и бащата на дъщеря й и до днес са повод за сериозни скандали между тях.

Веднага след като Лили печели титлата „Мис Силикон“, бащата на детето й се заканва, че ще отнеме дъщеря им. „Тя не гледа детето“, заяви тогава Иванов и се опита да извади на бял свят скандални факти за брюнетката.

Самата Лили пък сподели, че когато момиченцето е било на три месеца е направила опит да се самоубие.

Причината е била жестоката ревност на бизнесмена и непрекъснатите побои над нея.

Заради психическия и физически тормоз, моделката не издържала. И решила да се раздели с него.

Свързани новини