search icon

Top stories

Лили Иванова направила черна магия на Слави Трифонов!

Една от финалистките в''Ясновидци'' Николета Йорданова разкри, че естрадната звезда е прибегнала до услугите на колегата й Христо Христов

Лили Иванова поръчвала магии срещу враговете си. Естрадната прима често ползвала услугите на ходжи, твърдят препатили.

Освен да се консултира за любовните си проблеми певицата често си разчиствала сметките с конкуренцията по този начин. А сред потърпевшите е и Слави Трифонов.

Неотдавна една от финалистките в шоуто за хора с паранормални способности „Ясновидци” Николета Йорданова разкри, че естрадната звезда е прибегнала до услугите на колегата й Христо Христов, за да елиминира враговете си.

„Лили прави магии на Слави Трифонов. Знам към кого точно се е обърнала за тези магии. Лично съм говорила с човека, който я направи. Един от участниците във втория сезон на предаването е. На Лили всичко ще й се върне. Ще се разболее след година-две”, твърди гадателката.

Омразата на Лили към Дългия е от години. На Иванова й писнало шоумена да се подиграва непрекъснато с нея.

Трифонов неведнъж е бил е предупреждаван от ясновидци, че има направена черна магия от известна личност. Според нумеролози Слави бил изключително нещастен и имал сериозни здравословни проблеми именно заради това.

*Слави

Факт е, че през последните години Слави претърпя доста проблеми, а зли езици твърдят, че всичко е резултат на черна магия. Дългия си счупи крака, а също така има сериозни проблеми със зрението.

В естрадната гилдия от години се шушука, че Лили има вещерски заложби. Колеги на естрадната прима твърдят, че певицата правела заклинания за успех и за да бъде популярна, въпреки преклонната си възраст.

В документалния филм „Богини социализма”, излъчен по първи канал на държавната руска телевизия ОРТ, Лили не пропусна да се оплаче, че често попада на страниците на българските медии, но не с певческите си постижения, а със способностите си да прави магии. Според един от най-зловещите слухове, които Лили разказа пред руската телевизия, тя правела черни магии с кръв от мъртва коза.

Певицата не пропусна да разкаже, че за нея се шушукало дори, че е безсмъртна. И че използва окултни прийоми, за да поддържа във възход кариерата си.

Окултисти твърдят, че характерния за Лили жест на разперените ръце е начин да владее и омагьосва аудиторията. За магичните й умения свидетелствал и Драгомир Драганов, който години наред бе най-добрия приятел на звездата, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Свързани новини