search icon

Звездите

Леонардо ди Каприо се среща с Мис Косово

След като се отегчи от американските топманекенки, актьорът Леонардо ди Каприо насочи стрелата на Купидон към Балканите

След като се отегчи от американските топманекенки, актьорът Леонардо ди Каприо насочи стрелата на Купидон към Балканите.

Холивудският секс символ беше забелязан да се забавлява по плажовете на Маями с красивата блондинка Афердита Дрешай. Тя трябвало да се омъжи за албански изпълнител, но изглежда е отменила плановете си за сватба.

Чуждестранните медии заговориха за връзката на двамата още през февруари, но тогава никой не обърна внимание, а чаровната Мис Косово настоя, че с Леонардо са само приятели. Месец по-късно става ясно, че тя наистина е развалила годежа си с албанеца и е отишла в обятията на актьора.

Неотдавна Лео също скъса с приятелката си Ерин Хедъртън. 37-годишният Ди Каприо има славата на Дон Жуан, покоряващ сърцата на най-красивите жени по света. През неговото легло са минали топ манекенките Жизел Бюндхен и Бар Рафаели.

23-годишната Ерин влезе в живота на Лео през миналата година. Ослепителната блондинка, която рекламира секси бельо за "Виктория Сикретс", желаеше нещата между двамата да станат по-сериозни, да преминат на друго ниво, но той не беше готов за това, пише БГНЕС.

*Афердита

Свързани новини