search icon

Любопитно

Нана скочи срещу Искра Онцова: Интригантка!

''С нея работехме добре дълго време. Именно заради това изградих към нея известно доверие, което обаче тя предаде. Здравословното ми състояние засяга само мен''

Тв водещата Нана проплака от близката си дружка съдия Искра Онцова.

След като близа година двете бяха привидно неразделни покрай предаването „Съдебен спор“ сега Нана се оплака, че колежката й я одумва зад гърба й.

Скандалът се разрази наскоро, а двете водят от три месеца студена война една с друга. Повод за това станаха изказванията на Онцова по повод здравето на Нана.

Бившата приятелка на водещата необмислено си позволила да коментира здравословното й състояние пред медиите. Което изключително силно разстроило Нана и тя не крие, че е обидена и наранена.

„С нея работехме добре дълго време. Именно заради това изградих към нея известно доверие, което обаче тя предаде. Здравословното ми състояние засяга само мен. В последно време тя си повярва прекалено много и започна да прекрачва граници, което не е типично за един приятел. Говореше пред медиите от мое име, и то откровени лъжи, от сорта на, че ще правя предаване с Вихра. Пресмяташе колко лева ми излиза лечението в Израел, какво съм продала и ипотекирала. Не й прави чест да се занимава с интриги!”, разстроена споделя Нана в интервю за „LOVE Style”.

*Нана (Снимка: Eva)

В момента водещата продължава да води битка с рака, въпреки че ситуацията изглежда овладяна. Тя продължава лечението си във ВМА, подлагайки се на таргетна химиотерапия, чрез която й вливат херцептин.

Нана с усмивка споделя, че болестта не е избрала правилния човек, когото да убие. Въпреки че понесе необратими действия върху организма си като принудителна менопауза водещата е щастлива, че успя да се справи със заболяването, пише „Всеки ден“,цитира hotarena.net.

Свързани новини