search icon

Любопитно

Николета се прави на умна

Николета Лозанова реши да се прави на умна. Плеймейтката сложи модерни очила без диоптър, явно убедена, че това придава интелигентен вид

Николета Лозанова реши да се прави на умна. Плеймейтката сложи модерни очила без диоптър, явно убедена, че това придава интелигентен вид.

И за да е още по-правдоподобно внушението, предпочете да са с плътна черна рамка - точно като на училищна зубрачка, пише Всеки ден, цитира slava.bg.

Николета реши да промени и прическата си. Вместо характерните буйни коси, на които обикновено залага, тя реши да приглади косата си. Облече си блузка със затворено деколте и заложи на бледо червило, с което се надява да наподоби лек и изискан грим. Не й даде сърце обаче да остане съвсем облечена и затова остави раменете си разголени.

Наскоро плеймейтката стана рекламно лице на енергийна напитка и се похвали, че са я оценили, без да се е "самопровъзгласила за модна икона".

Рекламната фотосесия показва коренно различен образ на Лозанова - тя е по бельо, с развети коси и крила. Според запознати красавицата е взела 8 бона хонорар за изявата си.

Вижте фотогалерия:

Николета Лозанова дойде в София за представяне на енергийна напитка

Свързани новини