search icon

Любопитно

Черната Златка: Аз съм луда фенка на Лили Иванова!

''Лили, обичам те!''

Кръвожадната черноморска акула Златка Димитрова, съвсем изненадващо показа една от най – непознатите страни на своя характер – способността да уважава другите.

Въпреки че досега тя бе известна само и единствено със скандалите около себе си, днес тя изненада приятно всички като заяви, че за нея най – голямата българска певица е Лили Иванова.

В своя Фейсбук профил Димитрова демонстрира огромно уважение към примадоната на родната естрада и заяви, че Лили е единствена и неповторима. Оказа се, че плеймейтката всъщност обожава до безкрай изпълненията на певицата и я смята за една от най – значимите звезди на българския шоубизнес.

След като Злати публикува новия клип на Лили Иванова в профила си, тя оповести пред всички, че смята изпълнителката за уникална. В своя импровизирана изповед още призна, че Иванова винаги й е служела за пример и човек от когото да се учи, и на когото да подражава, пише skandalno.net.

''Лили, обичам те! Тя е най – яркият пример за енергия и страхотна упоритост за успех. По мое мнение, всеки трябва да си вземе поука от нея и да не мързелува. Всички, които завиждат на Лили са просто едни безсилни злобари и негодници!'' – написа Златка Димитрова.

Свързани новини