search icon

Любопитно

Още една лека жена...

Ернестина Шинова се завръща на сцената, заедно със своята приятелка Мартина Вачкова

Комедийна актриса Ернестина Шинова се завръща на сцената, заедно със своята приятелка Мартина Вачкова за трагикомедия на талантливия Камен Донев - "Работно време".

Макар двете актриси да бяха загърбили за малко театъра заради телевизионните си и кино ангажименти, сега се завръщат на сцената на "Народният театър" с гръм и трясък. Докато Вачкова играе шумна завоевателка емигрантка, която пристига от Аржентина в България с мъжа си, Ернестина се превъплъщава в една по-палава роля. Шинова се завръща като лека жена, насинена от юмруците на мистичен любовник италианец.

Съпругата на Андрей Слабаков може да бъде видяна като част от екипа на "Комиците" или в един от последните български филми "Мисия Лондон", където играе президентшата, припомнят от Blife.bg

Относно ролите си на лека жена Ернестина разказва: "Аз съм сериозна жена и въобще съм много далече от този вариант, обаче човек трябва да може да играе всякакви роли.Това с леките жени е просто стереотип на смешната жена, на онази, която смята, че като демонстрира само външност, е успешна. Опитвала съм се да излизам от тия клишета, но то и сценаристите не ми дават много възможност"

Свързани новини