search icon

Звездите

Мария Илиева харесва мъже с красив ум

Мария Илиева беше посочена за най-недостъпната спрямо любовния си живот

Има родни знаменитости, които си умират нонстоп да говорят за влюбванията си, за разлъките, за марката гащи, които носят, за хората, които им сяда на масата.

Има и такива, които пък всячески избягват да занимават народа с личното си пространство въпреки любопитството на феновете. Наскоро се появи класация, в която Мария Илиева беше посочена за най-недостъпната спрямо любовния си живот звезда в татковината ни.

Талантливата брюнетка в почти всяко интервю твърди, че не обича да занимава хората със себе си, защото това е частица от нейното време, която пази ревностно. Но пък обещава, че когато срещне Него, ще разкаже на целия свят.

Великотърновката усеща емоционални трепети за пръв път в училище, когато млад левент на име Петър кара сърцето й да прескача по няколко ритъма в минута. Заради него Мария решава да учи в математическа гимназия, вместо в музикална, както всички около нея очаквали. За съжаление до първа целувка не се стига, защото някаква си там Албена от другия клас й го отмъква под носа. „Той остава много специален в сърцето ми.

Петър отдавна живее в Канада, но се чуваме понякога". В гимназията обаче успява да се сдобие със споделена любов, подарена й от Боби, с когото до ден днешен са много близки приятели. Именно той е докоснал устните на гласовитата изпълнителка за първи път.

Талантливата болярка на няколко пъти пуска стрелите на Купидон в себе си, пише в. "24 часа".

Неведнъж е твърдяла, че мъжете, които могат да я възторгнат емоционално, трябва да имат красив ум, а материалното, което те могат да й предложат, е последното нещо, което ще я съблазни. Явно не само интелектът я вдъхновява, но и талантът на нейните избраници.

Ще се опитаме да ви преведем през любовния лабиринт на може би най-известната ни млада певица, без да претендираме за точна хронология и най-вече за пълна изчерпателност. Както казахме, Мария не говори с медиите за своите партньори и всички връзки, за които ще ви разкажем, сме научили от разказите на очевидци, преразказвачи и близки в нейното обкръжение.

Свързани новини