search icon

Любопитно

Калин Врачански влюбен в момиче от народа

Звездата от "Стъклен дом" се скъсва от игра на сцената, но заработва само 550 лв

Звездата от „Стъклен дом” се скъсва от игра на сцената, но заработва само 550 лв.

Толкова е заплатата му в театъра, в който играе – научаваме от „България днес”. В същото време месечното му възнаграждение в сериала „Стъклен дом” е 10 хил. лв. Калин обаче не се оплаква, защото високото темпо в театъра поддържа добрата му актьорска форма.

Новият секссимвол е един от най-ангажираните актьори в трупата – той излиза на сцена минимум десетина пъти в месеца и има водещи роли в пет заглавия – „Тримата мускетари”, „Суматоха”, „Електра”, „Ревизор” и „4 стаи”. През новия сезон ще бъде разпределен в още 2 премиерни заглавия – пише таблоидът.

За Калин Врачански ваканцията на къмпинг „Градина” свършва след броени дни. Акктьорът излиза на сцена първо в Созопол и ще лее пот в театъра почти всеки ден до края на юни, 2012 г.

Първите аплодисменти през новия сезон ще получи на „Аполония”, където на 27 август ще го видят в Радичковата „Суматоха”, а на 28 август – и като Д`Артанян. След завръщането си в София Врачански ще репетира най-новата си роля – президентския син Фердинанд, влюбен в момиче от народа. В спектакъла „Коварство и любов” ще си партнира със своя директор Ириней Константинов, когото ще видим в образа на баща му. Премиерата е на 7 октомври.

Свързани новини