search icon

Звездите

Дженифър Анистън иска Джордж Клуни за мъж

Актрисата се шегува, че така ще сложат край на спекулациите около любовния им живот

Актрисата Дженифър Анистън се пошегува, че може би трябва да се омъжи за Джордж Клуни, с когото са смятани за най-известните холивудски звезди без половинки.

На 42-годишната звезда толкова ѝ е омръзнало от безкрайните спекулации около любовния ѝ живот, че обмисля дали да не се обади на най-известния холивудски ерген, който между впрочем е и близък приятел на бившия ѝ съпруг Брад Пит и да му предложи.

"Това определено ще затвори устата на всички! Мога, примерно, да звънна на Джордж и да му кажа: "Скъпи, хайде да се вземем и да си имаме деца."

Определено трябва да излезем на обяд с Джордж и да измислим как да сложим край на всичко това."

Все пак, докато Анистън не се среща с никого, звездата от "Up In The Air" има връзка с италианския модел и актриса Елизабета Каналис.

Неотдавна Каналис заяви, че по-скоро не би имала деца, защото ѝ стигат кучетата ѝ, а Анистън тъкмо обратното – остави да се разбере, че иска деца.



42-годишната звезда не отхвърля възможността да се омъжи отново, но в момента се е отдала на приятелите си, включително на Кортни Кокс, която наскоро се раздели със съпруга си Дейвид Аркет.

Пред Red magazine Дженифър заяви по-рано този месец: "Човек трябва да постигне баланс в живота. Също така трябва да има своя любов: това, което го вдъхновява и вълнува, когато се събуди сутринта", пише inewz.bg.

Свързани новини