search icon

Любопитно

Тайгър Уудс палувал и с италианска риалити звезда

Прозорливите папараци откриха още една от любовниците на обичащия извънбрачния секс голфър Тайгър Уудс

Прозорливите папараци откриха още една от любовниците на обичащия извънбрачния секс голфър Тайгър Уудс.

Тя е 23-годишната италианка Кристина Дел Бассо, пише .

Красавицата от Ботуша, която стана известна покрай участието си в 9-ия сезон на тамошния "Биг Брадър" и няколкото откровени фотосесии, които засне, била една от последните жени, въргаляла се в чаршафите на палавия "Тигър" преди кирливите му ризи да лъснат в пресата.

Надарената брюнетка се сдоби със световна слава за броени часове, след като всички клюкарски сайтове и списания отвъд Океана публикуваха нейни снимки на първа страница.

*Тайгър Уудс

Вниманието към нейната особа не е изненада за никого, като се има предвид че Тайгър Уудс е най-богатият спортист на планетата.

Голфърът, който се разведе със съпругата си Елин Нордегрен преди няколко месеца, е правил секс със 121 жени по време на брака си с красивия шведски модел. Набедената за негова любовница Кристина Дел Басо обаче категорично отрече да е имала вземане-даване с Уудс. "Тайгър кой? Знам че играе голф, но никога не съм го виждала през живота си. Не мога да си обясня откъде се появи тази новина", заяви горещата италианка.

В края на миналата седмица се разбра, че видеокасета с едночасова сесия между порно актрисата Девон Джеймс и Тайгър Уудс е на път да види бял свят. Според американските таблоиди едрогърдата госпожица, която продължава да настоява, че именно голфърът е баща на деветгодишния й син, преговаря с Vivid Entertainment за правата върху порното.

Пред Radar Online блондинката заяви, че видеото е "с 62 минути продължителност, а в 37 от тях тя и Тайгър правят секс". 29-годишната Джеймс добави, че записът, направен през 2008 година "е върхът".

Вижте фотогалерия: Кристина Дел Бассо

Свързани новини