search icon

Любопитно

Гореща любов спасява Сиана в "Стъклен дом"

Следващият сезон на "Стъклен дом" тръгва от 20 часа в неделя, 26 септември

Следващият сезон на "Стъклен дом" тръгва от 20 часа в неделя, 26 септември.

Изгряващите звезди Луиза Григорова и Радина Кърджилова тиражираха вчера горещата новина в сутрешния блок на bTV. Първите два епизода ще са премиерни и ще продължават цели два часа.

Луиза и Радина признаха, че до последно са били на ваканция край морето. Чаровната Кърджилова вече е насъбрала гняв срещу папараците, които я щракнали няколко пъти, докато си почивала на курорта "Смокиня". Тя сподели, че още на старта зрителите ще видят героинята й Сиана в много драматична сцена и ужасно състояние. После обаче мацката щяла да се стабилизира, благодарение на нова любовна история, която ще й завърти главата. Радина обаче не каза дали тази любов ще е с новия персонаж - полулошия Чарли, изигран от Асен Блатечки.

Големият проблем на Луиза Григорова е, че става все по-различна от героинята си. "Александра се превръща в голяма наивница. Фактът, че има пари, я потиска и това ще си проличи в следващите епизоди. Моята героиня си въобрази, че може да бъде свободолюбива като героя на Явор. Истината е обаче, че тя винаги ще си остане просто едно богаташко момиче. Алекс си мисли, че е готина, но е детенце, израснало с много пари", така Луиза Григорова коментира собствената си роля.

Двете хубавици споделиха, че не се притесняват от любовните сцени, които снимат в сериала. "Всъщност много по-трудни са емоционалните - когато трябва да покажеш определено състояние", обясни Кърджилова.

Актрисите признаха, че "Стъклен дом" е наистина много добър трамплин за тяхната кариера. Радина и Луиза спечелили ролите с кастинг, като дори първоначално извикали Кърджилова за Александра. На "изпитите" давали малка сцена - да си погледнеш думичките и да я изиграеш, разказаха талантливите момичета. Снимките понякога били за два часа, но друг път продължавали цял ден. В заснемането на един от последните епизоди на всички им било трудничко, понеже постоянно избухвали в неконтролируем смях.

Красивата Луиза дори издаде, че в началото се колебаела дали да участва в сериала, понеже в актьорските среди се случвало след някои подобни изяви да те е срам да се покажеш на улицата. "За щастие, това не се случи със "Стъклен дом", каза с усмивка Луиза.

Свързани новини