Актьорският състав на сериала “Стъклен дом” се увеличи с още две звезди. Кои са новите попълнения и проявяват ли капризи на истински знаменитости?

Двете кучета се казват Оскар и Чарли, пише slusham.com. След оспорван конкурс, успяват да елиминират конкуренцията на 20 пудела от цялата България и да получат роля в сериала “Стъклен дом“. Собственичката им разказва, че Оскар вече проявява характер на истинска кинозвезда.

“Обича да спи до късно, обича да се глези, обича всички удоволствия – даже обича бонбони. Чарли все още е доста, така да кажа – млад като екземпляр, като представител на пуделите и засега се интересува повече от това какво има на масата, кой какво закусва или обядва”, каза Деси Филипова.

Въпреки че днес беше първият им работен ден, Оскар и Чарли бързо се сприятелиха с другите актьори. Безспорен любимец на двамата стана Явор Бахаров.

“Просто в момента, в който той се доближи и каза “Аз съм Явор”, Оскар го погледна толкова влюбено, очевидно е решил, че има някаква допирна точка между двамата”, допълни Деси Филипова.

Младият актьор също не скри симпатиите си към кучетата. Но не спести и критиките си към дебютантите:

“Чарли не си знаеше текста, Оскар беше по-подготвен и така. Обаче горе-долу се справиха – поне мизансцена запомниха, иначе добре се справиха”.

Въпреки амбициите си, засега лаещите звезди са ангажирани само за един епизод. Продуцентите пазят в тайна техния хонорар. Под секрет научихме, че част от възнаграждението ще бъде под формата на кокали информира bTV Новините.
 

Вижте видео: