search icon

Любопитно

"Копринена жена"

„Отчаяните съпруги” и Ирина Флорин ще представи ексклузивно видеото към новия си супер успешен сингъл „Копринена жена”.

Тази събота, 5 юни в „Станция Нова”, в лайфстайл рубриката „Отчаяните съпруги”, Ирина Флорин ще представи ексклузивно видеото към новия си супер успешен сингъл „Копринена жена”. В такава се е преобразила изпълнителката след близо двугодишна пауза в оригинално поднесената лента, заснета от режисьора Васил Стефанов.

Новото предизвикателство на Ирина, наречено „Копринена жена” е третият поред сингъл след „Безплътна” и „Неон”, който ще бъде включен в дългоочаквания нов албум. По последна информация албумът, след кратко отлагане, ще се появи на пазара в края на месец юни.



Оператор на видеото е Владимир Михайлов. Певицата отново пленява с оригинален стайлинг и грим, сменящи се шокиращо често, но подчинени на цялостното ефирно усещане. За визията на изпълнителката са съдействали бутик Cache, но в клипа Ирина остава вярна и на личния си бранд „IF”.

Феерични декори в черно и бяло, предоставени от магазин „Фарена”, допълват творческата концепция.

„Доверих се отново на Васил Стефанов да режисира клипа – разкрива Ирина – защото бях убедена, че усещанията ни да пресъздадем основното послание на песента, ще съвпаднат напълно”. С Васил Стефанов Ирина е работила по заснемането и на парчетата „Код любов заличен”, „Карма” и „Вчерашни цветя”. Партньор на проекта е „Синергон Холдинг”.

Гледайте на 5 юни, само по Нова тв началото на ексклузивното излъчване на „Копринена жена” – новият сингъл от предстоящия албум на Ирина Флорин, който след по-малко от месец ще се появи на музикалния пазар.

Свързани новини