search icon

Top stories

Тайгър Уудс пак се издъни

Тайгър Уудс прави гаф след гаф. Преди няколко дни съпругата му Елин, тъкмо бе решила да му даде шанс да се поправи и той пак я ядоса, този път заради Nike.

По всички личи, че с брака на Тайгър Уудс е свършено. Голфър номер 1 в света се издъни за пореден път и това окончателно е убедило съпругата му Елин Нордегрен, че двамата нямат бъдеще заедно.

Причина за яростта на бившата манекенка е станала предизвикалата противоречиви реакции сред публиката най-нова реклама на Nike, в коята главно действащо лице е Уудс. Странното е, че в заснемането на въпросната реклама е използван гласът на починалия през 2006 г. след тежка битка с рака баща на Тайгър - Ърл.

Според американските медии Елин била бясна на половинката си заради участието му в подобна "евтина" и "безвкусна" реклама и не можела да разбере как Тайгър е приел идеята. "Елин е на мнение, че това е един евтин трик и не го одобрява, твърди приятел на шведката, цитиран от списание "Пийпъл". - Тези нови изпълнения на Тайгър я ядосаха още повече и тя ще го остави окончателно. Няма да се изненадам, ако Елин подаде молба за развод още в следващите няколко седмици."

Според други източници г-жа Уудс и адвокатите й доизпипват последните подробности около развода, който ще й донесе около половината от състоянието на милиардера.

Както е известно, през ноември миналата година Тайгър Уудс изпадна в немилост, след като стана ясно, че е имал над 10 любовници. Това доведе до постъпването му в клиника за лечение на пристрастени към секса, а много от спонсорите му обърнаха гръб. Носителят на 14 мейджър титли се оттегли от голфа за неопределено време, но само преди седмица се завърна на игрището за "Мастърс"-а в Огъста, където остана четвърти в крайното класиране.

Съпругата и децата му не го придружиха на турнира и това логично доведе до предположението, че Елин не е склонна да даде нов шанс на брака им.

Свързани новини