search icon

Любопитно

Деси Зидарова крие от децата си, че е била пребита

"Аз вярвам, че ще има възмездие, Господ си знае работата, вярвам и в полицията... На лошите хора им се връща, защото има Господ. За мен човекът, който е поръчал да ме пребият, просто не съществува"

В момента в потрошените й крака има поставени метални пластини, които трябва да бъдат извадени, след като се възстанови. Деси сподели още, че вътрешният министър Цветан Цветанов е говорил с нея веднага след инцидента.

“Той ме посети още докато бях в болницата, запознах го горе-долу с обстоятелствата, той зае много сериозна позиция и ще видим какво ще стане”, разказа Деси, която беше помляна с бухалки в столичния квартал „Лозенец” на 29 ноември миналата година.

Според нея нападението в никакъв случай не е случайно. “Не знам кой и защо го направи, нека полицията да разбере, аз нямам никакви версии”, сподели тя. Зидарова обаче е сигурна, че поръчител на нападението не е някой от бившите й приятели. Същевременно с това заяви доста категорично, че биячите са получили не повече от 2000 лева, за да я осакатят.

„Много лесно е да намериш някой, който да го направи”, обясни вещо тя на Иван и Андрей.

Моделката сподели, че се възстановя физически бързо. “Рехабилитаторите ми помогнаха да преживея и психически станалото, защото в крайна сметка е важно да гледаме позитивно. Аз вярвам, че ще има възмездие, Господ си знае работата, вярвам и в полицията... На лошите хора им се връща, защото има Господ. За мен човекът, който е поръчал да ме пребият, просто не съществува”, отсече звездата от “Хотел България”.

Зидарова в момента ходи без охрана. Тя разчита да я пази брат й, който е неотлъчно до нея и децата й. Хлапетата така и не са разбрали какво точно се е случило с нея. “Казах им, че съм паднала и те ми повярваха, защото са малки”, сподели Зидарова.

Майката на Деси - Диди Стоянова, обаче продължава да е в шок след кошмара. “Още не съм преживяла случилото се. Остана като един отпечатък в съзнанието ми. Понякога нощем ме наляга паника, събуждам се и плача. Имам съмнения кой ни причини това - мисля, че е жена, защото е било планирано много коварно”, пооткрехна завесата тя.

източник: БЛИЦ

Свързани новини